Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Motiverad stjärna efter bakslaget

Även kommande säsong tillhör Simon Arvidsson lagets ryggrad.Bild: Björn Lilja
Drömmen om spel i franska ligan tvärdog. Istället påbörjar Rekords affischnamn Simon Arvidsson sin nionde säsong i klubben.
– Målet var att spela i Frankrike. Det blev tyvärr inget, men jag kan inte lägga mig ner och dö för det.
Seriespel i andra länder och internationella turneringar. Simon Arvidsson uppskattar att han haft cirka hundra resdagar de senaste säsongerna. Efter att Rekord åkte ur SM-slutspelet i våras bestämde han sig för att ändra upplägg.
– Det optimala är att gå runt genom att spela i en enda liga. Ekonomiskt hade spel i Frankrike inneburit att den biten fungerat.
Allt var i stort sett klart när den franska klubben plötsligt tvärvände och drog tillbaka erbjudandet. Istället förlängde de samarbetet med en spelare de först tänkt göra sig av med och ersätta med Simon Arvidsson.
– Just då kändes det snopet. Men jag tror också det kommer fler chanser om jag fortsätter prestera och visa bra resultat.
Trots kontraktssnytingen finns drivkraften kvar att åstadkomma något stort med Rekord.
– Jag har ett Rekordhjärta och trivs bra. Jag brinner för detta och kommer absolut inte ha några motivationsproblem. Först och främst handlar det om att ta sig till slutspel.
Gå till toppen