Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Slut med studiosändningar på Tele2 arena

C|More slutar att ha en studio vid sändningar från Tele2 arena i Stockholm efter söndagens skandalartade scener i fotbollsderbyt mellan Hammarby och Djurgården.Bild: DENNIS YLIKANGAS
C More slutar att ha en studio vid sändningar från Tele2 arena i Stockholm. Orsaken är söndagens skandalartade scener i fotbollsderbyt mellan Hammarby och Djurgården, skriver Aftonbladet och Expressen.
"Vi måste kunna garantera en säker arbetsplats för våra medarbetare, det kan vi inte i dag", skriver Erik Westberg, sportchef vid TV4 och C More, i ett skriftligt uttalande.
Beslutet gäller tills vidare.
Innan matchen kastades en bengal mot en sittplatsläktare. Senare under matchen behövde en fotograf få läkarvård efter att ha träffats av en inkastad stol.
Erik Westberg skriver även att under söndagens match var det "en väldigt obehaglig stämning från åskådarna med ett språkbruk mot vår personal som var direkt hotande och helt oacceptabel".
C More kommer också att se över samtliga kamerapositioner på Tele2 arena och andra arenor i allsvenskan för att garantera personalens säkerhet.
Gå till toppen