Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Helsingborg

Ett paket O'boy har hittats på Citygross Berga

På tisdagen gjordes ett makalöst fynd i hyllorna på Citygross stormarknad på Berga – ett paket O'boy. Nu har Citygross startat en tävling på Facebook där vinnaren får det åtråvärda chokladpulvret.

I slutet av augusti meddelade O'boy's tillverkare Mondelez att leveransen av det populära chokladpulvret blivit försenat efter att en ny produktionslinje installerats. Bristen på O'boy ledde till en storm på sociala medier och O'boypaket började säljas för tusentals kronor på Blocket.
Hos Citygross på Berga tog lagret med O'boy snabbt slut, men under tisdagen gjorde man ett otroligt fynd:
– Vi hade inventering och så hittade vi ett paket i en hylla. Då tänkte vi: ”Det här är ju hårdvaluta”, och vi kan säkert göra någon kund glad om de vinner den, säger Johan Lindén, avdelningschef på Citygross i Berga.
I ett inlägg på Facebook får folk motivera varför man ska vinna O'boypaketet. Vinnaren lottas fram på onsdagen. Hittills har inlägget fått över 100 kommentarer.
– Jag har inte hunnit gå igenom kommentarerna ännu, det gör vi under morgondagen, säger Johan Lindén.
Den som har O'boy-abstinens behöver dock inte vänta länge innan saker återgår till det normala.
– I slutet på veckan ska nya leveranser komma till centrallagret, så i början av nästa vecka har vi förhoppningsvis O'boy i butiken, säger Johan Lindén.
Gå till toppen