Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

Artisterna klara till årets Väla Fashion Show

Flera kända ansikten kommer till Helsingborg Arena och Väla Fashion Show i oktober.
– I år försöker vi höja ribban ytterligare, säger Ulrika Nordström, marknadschef på Väla.

För andra året i rad arrangeras Väla Fashion Show. Modeshowen som dessutom är en musikupplevelse med ett antal kända artister på scen.
I år är det Petra Marklund, David Lindgren, Mariette samt Samir & Viktor och dansgruppen The Sugar Collective som dyker upp.
– Vi fick ett jättebra gensvar förra året, både från butikerna på Väla och från våra kunder. Och då ville vi göra det här en gång till. Nu får vi chansen att förfina och förbättra arrangemanget lite till, säger Välas marknadschef Ulrika Nordström.
Ulrika Nordström, marknadschef på Väla, ser fram emot årets modeshow.Bild: Sven-Erik Svensson
– Showen förra året var fantastisk och energifylld. I år försöker vi höja ribban ytterligare. Petra Marklund och Mariette är två riktigt coola tjejer, David Lindgren är av högsta klass och Samir & Viktor är verkliga partyhöjare, säger Ulrika Nordström.
Det blir två föreställningar av Väla Fashion Show i Helsingborg Arena den 27 oktober, klockan 16 och klockan 20.
Petra Marklund är en av artisterna som deltar i Väla Fashion Show.Bild: Jessica Gow/TT
Biljettupplägget är det samma som förra året. För varje tusenlapp man handlar för på Väla får man en biljett. Detta genom att lämna in kvitton i Välas infocenter. Inköpsperioden som gäller är från 3 september till 27 oktober.
Gå till toppen