Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Höganäs

Insändare:"Var noga med ditt val i Kullabygden"

Vikenbo tycker till om lokalpolitiken.

Nu några få dagar innan valet, när många redan förtidsröstat sätter partierna igång sin smutskastning.
S klagar som vanligt på de andra, men kommer inte med några egna konkreta förslag. M-gubbarna slår sig för bröstet och tycker att det är deras förtjänst att det är populärt att flytta till Kullabygden. De tror att det är vingårdarna som ligger bakom denna succé - när det är alla företag stora som små, som gör det trevligt för oss som redan bor här, i de ännu så pittoreska byarna.
C vill ha pågatågsstation och bygga ut väg 111- det är inte något som planeras förrän tidigast 2022. Det har Trafikverket sagt. C kan inte påverka detta i detta valet. Vad gör C för mig som bor här nu?
L vill dra i handbromsen. Lite sent säger några, när man redan gått med på att bygga ut i Viken. Låga hus tycker de passar bäst och det gör förre stadsantikvarien Henrik Ranby också och förhoppningsvis mark och miljödomstolen som skall syna fallet Potatisåkern.
Om du inte röstat än - var noga med ditt val. Om din by inte är drabbad än av höga hus så kommer det att bli så. Detta är bara början.
Hjälp oss att bevara den fantastiska bygd vi har med pittoreska byar och bygg ut i centralorten med all den service och faciliteter som invånarna önskar.
Att vi skall ha en bra skola, god äldrevård och bra kommunikationer är inget man skall kunna gå till val på. Det är det minsta man begära som skattebetalare i en av Sveriges rikaste kommuner.

Vikenbo mot höga hus

Gå till toppen