Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

HIF:s segerskytt stressar inte till A-laget

Tre poäng av HIF i U21-serien mot Jönköping.

Säsongen inleddes centralt, men numera spelar HIF:s Casper Seger som yttermittfältare till höger.
– Tränaren tyckte plötsligt att jag skulle spela där och så blev det. Jag tycker att det har funkat bra, säger Casper Seger.
I U21-matchen mot Jönköping stod 18-åringen för två mål och en assist.
1–0 kom efter en djupledsboll från Calle Johansson som Seger drog till på halvvolley och som satt i det bortre krysset.
– Det var lite... Ja, det var fint faktiskt, säger Casper Seger.
Vid 2–0 var det Mattias Almeida som, hårt uppvaktad av flera Jönköpingsspelare, fick fram bollen till Seger med ett instick. Thierry Zahui stod för 3–0-målet och då agerade Casper Seger framspelare.
Han tillhör U19 och har alltså inte A-lagskontrakt, men har redan presenterat sig i superettan. Men speltiden kan sammanfattas till en dryg handfull minuter.
– Jag känner att jag gör det bra, men de [A-truppen] har en väldigt bra trupp och konkurrensen är hård. Det är inte lätt med väldigt bra spelare på den positionen.
– Jag får min speltid i både U19 och U21. Jag kan bara göra mitt bästa och sen är det upp till Peo [Ljung] och Chrisse [Andersson] att avgöra om jag tillräckligt bra eller inte.
Gå till toppen