Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
HIF

Eskilsduo tränade med svenska U21-landslaget

Dagen efter Eskilsminnes 2–0-seger mot Husqvarna fick Victor Wahlgren och Oliver Åkerman träna med U21-landslaget.

Victor Wahlgren till vänster och Oliver Åkerman till höger.
Efter 1–0-segern mot Ungern i fredags fortsätter Sveriges U21-landslag sin jakt på en U21-EM nästa sommar. Under tisdagskvällen kommer Turkiet till Olympia och svenskarna, med nordvästskåningarna Jordan Larsson och Jonathan Levi i truppen, har varit i Helsingborg sedan i lördags.
U21-landslaget har för vana att ta med spelare från lokala klubbar på träningar där de behöver öka numerären. I söndags fick HIF-duon Charlie Weberg och Jonathan Larsson träna med laget på Olympia – precis som Eskilsminnespelarna Victor Wahlgren och Oliver Åkerman.
Det uppmärksammar division 1-klubben på sin webbplats.
– Jag var besviken efter matchen mot Husqvarna när jag inte fick chans att hoppa in från avbytarbänken. Men senare på kvällen ringde tränaren Martin Pringle [Eskilsminnes tränare] och levererade ett besked som gjorde att dagen ändå blev riktigt rolig, säger Oliver Åkerman till Eskilsminnes webbplats.
Den 19-årige forwarden har bara spelat sex seriematcher i år. 25-årige mittbacken Victor Wahlgren har varit en av Eskilsminnes bästa spelare.
– Detta var absolut riktigt kul. Jag är ju lite äldre än dessa killar men de var mycket bra. Det är ju nästa generations stjärnor, säger Victor Wahlgren till Eskilsminnes webbplats.
När U21-landslaget tränade på Harlyckan under måndagen var inga spelare utifrån inhämtade.
Gå till toppen