Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Mattias Hjälm: "Vi får det allra senaste rakt inifrån truppen"

HD-sporten arrangerar, Rögle kommer med hela laget och ni är hjärtligt välkomna – nu drar vi igång hockeysäsongen med fjärde upplagan av Nedsläpp.
– Rögle går ju för guld och ett sådant uppsnack ska man verkligen inte missa, säger Mattias Hjälm.

Nedsläpp 2017. Linus Ahlin, Daniel Rooth och Rögles Ted Brithén.Bild: Tom Wall
De tre första upplagorna har varit uppskattade och välbesökta – nu laddar vi för ett fjärde Nedsläpp, kvällen då vi tar pulsen på Rögle inför säsongen. Vi håller till i restaurangen längst upp i Lindab arena och tiden för nedsläpp är såklart 19.00.
Men dörrarna öppnas redan klockan 18 för er som vill mingla, äta och värma upp inför den stora festen. Det är fri entré, alla är välkomna och vi lottar ut fina priser.
– Jag ser fram mot den här kvällen väldigt mycket, säger HD-sportens Mattias Hjälm. Det är många nya spelare att lära känna för mig också och vad i livet kan vara roligare än möten människor emellan? Hur är de och vilka personligheter får vi se?
– Gillar man Rögle ska man ta sig till Lindab. Har man ett vettigt skäl att stanna hemma köper jag det, men annars är det att betrakta som en beordring från mig att kolla in sändningen på hd.se. Det lär inte bara bli intressant utan också roligt. Det brukar om inte annat ett visst hockeyinstitut vara garanti för...
Programledare Mattias Hjälm.Bild: Tom Wall
Precis som tidigare är Nedsläpp indelat i tre perioder. Mattias Hjälm fungerar som programledare och han kommer att backas upp av kollegorna Daniel Rooth och Linus Ahlin på scenen. Rögles alla ledare och spelare finns på plats och vi kommer att bjuda upp gäster tre och tre. Mellan 15 och 20 Rögleprofiler kommer att ta plats i soffan för att frågas ut.
– Vi har satt ihop grupper med lite olika inriktning och tema, för att få variation i samtalen, säger Daniel Rooth. Ambitionen är att hjälpa folket lära känna spelarna lite närmare, vem de är och hur de tänker. Vi vill att det ska bli både seriöst och lättsamt.
På lördag inleder Rögle säsongen i Skellefteå. När vi släppt vår puck på tisdagen börjar nedräkningen på allvar.
– Det blir en symbolisk start på hockeysäsongen och det finfina är att nedsläppskvällen ligger så tajt intill den riktiga premiären. Så vi får det allra senaste rakt inifrån truppen. Det är en exklusivitet av Guds nåde, säger Mattias Hjälm.
Gå till toppen