Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Rögle

Taylor Matson förlänger med Rögle

Amerikanen Taylor Matson stannar i Rögle.Bild: LUDVIG THUNMAN
Taylor Matson har inlett sitt femte år i Rögle starkt och vann den interna poängligan under försäsongen. Nu är det klart att amerikanen kritat på ett nytt avtal och stannar i klubben fram till och med säsongen 2020/21.
– Jag har varit i Rögle sedan 2014 och har fått ett stort hjärta för klubben och fansen. Jag tycker att allt i föreningen pekar åt rätt håll och jag vill fortsätta vara med på den resan, säger Taylor Matson till Rögles webbplats.
29-åringen, som både kan spela center och forward, har haft en viktig roll i Rögle. Främst tack vare sin arbetskapacitet och fysik.
– Sen Chris och Cam Abbott [Abbott] kom in har saker fallit på plats bit efter bit. Jag gillar deras sätt att anta utmaningar och det de står för. Vi har ett bra gäng i omklädningsrummet där alla kommer till jobbet varje dag och vill tävla, säger Taylor Matson.
Rögles sportchef Chris Abbott är nöjd över att ha förlängt kontraktet med trotjänaren.
– Jag är jätteglad över att veta att Taylor kommer att vara hos oss ett antal år framöver. Han är en utmärkt lagkamrat och en riktig ledare, på och utanför isen, säger han till webbplatsen.
– Taylor är en spelare som personifierar allt som vi i Rögle BK vill att en spelare ska ha: han är proffsig på alla plan, det är en komplett och mångsidig spelare med en hög kompetensnivå kombinerat med en extrem tävlingsinstinkt.
Gå till toppen