Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Kusiner delade fina minnen i Ljungbyhed

Det blev en trevlig kusinträff i Ljungbyhed, från vänster: Tina Nilsson (Röstånga, barn till Börje Persson), Kallevi Persson och Mikael Persson (Landskrona, barn till John Persson), Marianne Nilsson (Kungsbacka, barn till Hadar Persson), Christer Wessman (Perstorp, barn till Harry Persson), Mona Svärdh (Lidköping, barn till Gurli Persson), Leif-Åke Pettersson (Falkenberg, barn till Pål Persson), Bo Persson (Landskrona, barn till Harry Persson), Kerstin och Henry Persson (Ljungbyhed), Christian Persson (Skäralid, barn till Börje Persson ), Rosita Svensson (Åstorp, barn till Henry Persson), Carina P Christensen (Ljungbyhed, barn till Harry Persson).Bild: PRIVAT
Det har varit kusinträff på Golfkrogen i Ljungbyhed. Det var barnbarn till Johan och Ebba Persson, Brandsberga, Skäralid, som träffades på Golfkrogen (flygområdet) i Ljungbyhed för att dela gamla minnen av sina förfäder och släktingar.
Johan Persson (1888-1963) och Ebba (1895-1987) kom ifrån Skäralid, bodde på Knallarhyttan och flyttade till Brandsberga och fick elva barn, varav två fortfarande är i livet.
Ebba Persson (1895–1987) och Johan Persson (1888-1963) bodde i Brandsberga, Skäralid.Bild: PRIVAT
Johan Persson han var stenhuggare i stenbrottet i Skäralid. Ebba var hemma och tog hand om barnen.
Totalt finns det 28 kusiner, Alla var dock ej på plats denna dag, men det hindrade inte det övriga från att ha en underbar dag med god mat, härliga minnen och goda skratt. Många hade inte träffats på över 40 år så det var ett kärt återseende.
Dagen till ära fanns ett av barnen till Johan och Ebba, nämligen Henry Persson med fru Kerstin.
Dagen avrundades med ett besök på Riseberga kyrkogård, nära Ljungbyhed.
Gå till toppen