Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Familj

Kusiner delade fina minnen i Ljungbyhed

Det blev en trevlig kusinträff i Ljungbyhed, från vänster: Tina Nilsson (Röstånga, barn till Börje Persson), Kallevi Persson och Mikael Persson (Landskrona, barn till John Persson), Marianne Nilsson (Kungsbacka, barn till Hadar Persson), Christer Wessman (Perstorp, barn till Harry Persson), Mona Svärdh (Lidköping, barn till Gurli Persson), Leif-Åke Pettersson (Falkenberg, barn till Pål Persson), Bo Persson (Landskrona, barn till Harry Persson), Kerstin och Henry Persson (Ljungbyhed), Christian Persson (Skäralid, barn till Börje Persson ), Rosita Svensson (Åstorp, barn till Henry Persson), Carina P Christensen (Ljungbyhed, barn till Harry Persson).Bild: PRIVAT
Det har varit kusinträff på Golfkrogen i Ljungbyhed. Det var barnbarn till Johan och Ebba Persson, Brandsberga, Skäralid, som träffades på Golfkrogen (flygområdet) i Ljungbyhed för att dela gamla minnen av sina förfäder och släktingar.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen