Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Snabbkoll på nattens nyheter

USA förbereder sig för ett historiskt oväder, börsen i Hongkong backar för sjätte dagen i rad – och en känd kinesisk skådespelerska är spårlöst försvunnen.

Guvernör: Fly från ”Florence” nu

Bild: NOAA via AP
Uppemot två miljoner invånare i North Carolina, South Carolina och Virginia har ombetts eller beordrats evakuera, inför jätteorkanen Florences ankomst.
– Detta är inte en storm då man stannar och härdar ut. Detta är ett historiskt oväder, som kommer kanske en gång per livstid, säger North Carolinas guvernör Roy Cooper.
Läs också Guvernör: Rid inte ut ett monster

Nedåt för sjätte dagen i Hongkong

Bild: Eugene Hoshiko
Efter att ha fallit i fem dagar på grund av bland annat oro kring världshandeln fortsätter Hongkong-börsen nedåt. När handeln öppnade på onsdagen gick Hang Seng-index ned 0,7 procent. Efter några timmars handel i Tokyo är Nikkei-index ned 0,5 procent.
Läs också Nedåt för sjätte dagen i Hongkong

Kinesisk skådespelerska försvunnen

Bild: Alastair Grant
Fan Bingbing, en av Kinas största stjärnor, har inte setts till i offentligheten sedan den 1 juli. Nu har hon placerats sist på kinesiska myndigheters lista där kändisars "sociala ansvar" rankas. Det gör att många misstänker att hon sitter i fängelse.
Gå till toppen