Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

"Modern family"-skaparen: Någon kommer att dö

Nolan Gould, Steve Levitan, Ariel Winter, Eric Stonestreet, Julie Bowen, Aubrey Anderson-Emmons, Jesse Tyler Ferguson och Ty Burrell är några av skådespelarna i "Modern family" som kan försvinna ur serien under dess tionde säsong. Arkivbild.Bild: Jordan Strauss/AP/TT
En av de främsta rollfigurerna i "Modern family" kommer att dö under seriens tionde säsong, det avslöjar seriens skapare Christopher Lloyd för Entertainment Weekly.
– Vi hanterar några stora levnadshändelser under den här säsongen. Det handlar bland annat om en bortgång, något som många familjer måste gå igenom. Det är ett svårt och tungt ämne, men samtidigt vore det konstigt om vi inte gjorde det eftersom det är något alla familjer går igenom, säger han.
Det har redan börjat spekuleras i amerikanska medier om vilken av rollfigurerna det kan röra sig om. Enligt skaparen är det en "viktig person" i serien och rollfigurens bortgång kommer att ge ett eko i flera av avsnitten.
"Modern family" hade premiär 2009 och det har spekulerats om huruvida den tionde säsongen kommer att bli seriens sista. Den har premiär i amerikansk tv 26 september.
Gå till toppen