Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Landskrona

Min mening: Var finns föryngringen i S?

”Att det gick dåligt i detta valet (också) för Socialdemokraterna i Landskrona känns inte så märkligt!”.

Att börja jobba för en förändring av den politiska makten i staden en månad före valet räcker inte det behövs göras mellanvalsrörelse också. De rapporter som når oss säger att det är en partiorganisation i kris, inte minst har detta framförts av Alinda Zimmander som lämnar partiet i protest mot toppstyrning.
Partiet har ju under många år styrts av en och samma familj och har inga synpunkter på det, säkert duktiga pojkar! Vem styr nu? En lite klick tydligen och är det den klick som syntes i valrörelsen ser den inte alltför ung ut.
På torget under valrörelsen har de setts några pensionärer (inget fel i det) men någon föryngring har näppeligen synts till. Såg vid ett tillfälle Jonas Esbjörnsson i bakgrunden ivrigt pratande i sin mobiltelefon! Torget i övrigt översvämmades av blå ballonger och många valarbetare hos Liberalerna med Torkild Strandberg i spetsen pratande med alla som ville prata med honom.
Det gör ont i mitt röda hjärta att det inte finns mer aktivitet hos detta gamla fina parti som gjort så mycket för vårt land och för Landskrona. Kom igen, gör allt för att nå yngre människor och bilda en ungdomsklubb och var mer aktiva utåt, sprid ett budskap och kom med nya djärva förslag om framtiden och var inte bara Nej-sägare i politiken, den vägen har aldrig varit framgångsrik !
Väljare
Gå till toppen