Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Släktforskning

MyHeritage blir huvudsponsor för Eurovision Song Contest

Världens största musikevenemang och ett ledande släktforskningsföretag har skrivit kontrakt.

MyHeritage blir huvudsponsor för Eurovision Song Contest 2019. Tilll höger ser vi Netta Barzilai, som framförde Israels vinnande bidrag tidigare i år.Bild: ROLAND CLASSON och ARMANDO FRANCA/TT
Släktforskningsföretaget MyHeritage blir huvudsponsor för Eurovision Song Contest 2019. Det berättar Daphna Bossik, country manager Sweden, i ett blogginlägg på företagets hemsida.
Eurovision Song Contest är världens största musikevenemang och lockar numera varje år omkring 200 miljoner tv-tittare. Tävlingen arrangeras av det föregående årets vinnande land. Och eftersom Israel vann tävlingen 2018 kommer Eurovision Song Contest 2019 att hållas i Tel Aviv. Israels vinnande bidrag 2018 framfördes av Netta Barzilai.
Semifinalen i 2019 års Eurovision Song Contest äger rum den 14 och 16 maj. Finalen hålls den 18 maj i International Convention Center i Tel Aviv. Sändningarna kommer att samproduceras av det israeliska programföretaget KAN och EBU (European Broadcasting Union).
Första upplagan av Eurovision Song Contest arrangerades 1956.
MyHeritage, som har sin bas i just Israel, är ett företag som bygger släktnätverk och som har en ledande position i Europa för familjehistoria och DNA-testning. För närvarande erbjuds över nio miljarder sökbara historiska dokument för hela världen. Betaltjänsten på nätet som grundades 2003 har 100 miljoner registrerade användare och är tillgängligt på 42 olika språk.
Gå till toppen