Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Klippan

Glas och måleri i Klippans konsthall

Nästa helg är det vernissage för en ny utställning i konsthallen. Då samsas glaskonstverk av Bodil Magnusson med målningar av Ingrid Andersson.

Ingrid Andersson jobbar med flera lager av akryl i sina målningar.Bild: Pressbild
Klippans konsthall byter innehåll och får besök av två kvinnliga konstnärer från den 13 oktober fram till 18 november.
Ingrid Andersson är målande konstnär med rötter i Farstorp, Riseberga. Hennes verk är ofta inspirerade av naturen men lämnar det öppet för betraktaren att göra sina egna tolkningar. Hennes tavlor är ofta målade med akryl i flera lager för att skapa en skrovlig yta.
Bodil Magnussons ”Mellan dig och mig”.Bild: Pressbild
Bodil Magnussons främsta uttryckssätt är glaskonst och hennes konstverk är präglade av uppväxten på Öland bland stensättningar och runstenar. Poesi är ofta en inspirationskälla för henne i sitt skapande och det genomsyrar ofta hennes verk.
På lördagen den 13 oktober är det vernissage för utställningen som arrangeras av Klippans konstförening, i samarbete med Sveriges konstföreningar, och Klippans kultur- och fritidsförvaltning.
Då är det mellan klockan 11 och 13 som gäller och entrén är gratis. Därefter följer konsthallen bibliotekets öppettider.
Gå till toppen