Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
HIF

HIF-podden: ”Smart agerat av Granen i Unitedfrågan”

HIF-podden avhandlar bland annat spelet kring Andreas Granqvist och ryktet om Manchester United.
– Det är jättesmart agerat av Andreas Granqvist. Han pratar gärna om det. I samma andetag nämns Helsingborgs IF och Manchester United. Så mycket mediautrymme den här grejen har fått. Framförallt för att Andreas Granqvist har hållit den vid liv. Det är inte dumt, säger Tomas Nilsson.

– Kan HIF ha nytta av Granqvist lånas ut till United? frågar sig Marjan Svab och utvecklar.
– Det är viktigt att HIF kommer in i säsongen på rätt sätt. Att då ha med sin lagkapten, utvilad med sin personlighet. Det värdet är sportsligt mer värt.
Duon Tomas Nilsson och Marjan Svab tittar även i backspegeln och pratar om en tid då HIF var en snackis överallt.
HIF är äntligen lite mer i ropet igen. Storyn där Andreas Granqvist kopplas ihop med Manchester United lär rulla även under pågående landslagssamling. Dessutom rivstartade klubbens senaste nyförvärv, kommande klubbdirektören Joel Sandborg, med ett mustigt utspel.
Det är som på Sten-Inge Fredins tid då HIF var på allas läppar.
Vad gillar podden utvecklingen?
Om Falkenberg ger HIF en hjälpande hand kan serieledarna säkra den allsvenska biljetten i kavaj. Hur stor är skillnaden mellan allsvenskan och superettan? Hur står sig dagens HIF-trupp i konkurrensen? Vilka följer med upp? Hur stor blir omsättningen? Vilka egenskaper behövs?
Välkomna att lyssna till lite gott snack.
Gå till toppen