Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Ekonomi

Trump och Xi Jinping planerar möte

USA:s president Donald Trump och Kinas president Xi Jinping planerar ett möte i Buenos Aires. ArkivbildBild: Andy Wong AP/TT
USA:s president Donald Trump och Kinas ledare Xi Jinping planerar ett toppmöte i samband med G20-mötet i Argentina i slutet av november, rapporterar tidningen The Wall Street Journal.
Tidningen hänvisar till källor i båda länderna och skriver att syftet med mötet blir att försöka hitta en väg ut ur handelskonflikten mellan världens två största ekonomier som skakar marknaden.
Vita huset ekonomiska rådgivare Larry Kudlow bekräftar samtidigt för reportrar i Washington att ett möte mellan Trump och Xi under G20-mötet i Buenos Aires diskuteras.
Kinas regering ställde i september in en runda samtal i Washington sedan Vita huset fattat beslut om nya tullar på varor från Kina för 200 miljarder dollar, vilket Peking svarade på med tullar på USA-varor för 60 miljarder dollar.
Gå till toppen