Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Snart öppnar padelbana i Åstorp

Om några veckor räknar man med att kunna inviga en ny anläggningen på Södra Vallgatan. Men redan nu har Padel & Gym smygstartat sina padelbanor.

Redan för några år sedan började Fredrik Johansson leta efter en lokal i Åstorp att bygga padelbanor i. Nu har han och fyra andra kompisar gjort drömmen till verklighet.
– Vi har jobbat länge med att hitta vilken kombination vi ville ha och gym tror vi verkligen på. Vi har tre padelbanor och 300 kvadratmeter gym, säger Fredrik Johansson.
Lokalen som de till slut fastnade för ligger på Södra Vallgatan 4 i Åstorp. Att de hamnade just där berodde på flera saker.
– Flera av oss kommer från Åstorp och det är ett bra geografiskt område. I Helsingborg finns redan flera anläggningar och hit kan vi locka folk från Åstorp och Klippan tror vi, säger han.
Padelbanorna och gymmet är klart men man satsar också på att renovera alla omklädningsrum och toaletter i lokalen. Inom några veckor räknar de dock med att kunna ha en officiell invigning.
Läs också Så blev Skåne först och störst i Sverige på padel
– Vi har inte satt något exakt datum eftersom bygget inte är helt klart. Men vi har redan smygstartat lite.
För den som inte kan vänta på invigningen går det att prova på banorna redan nu, genom att boka dem via anläggningens Facebooksida.
– Hittills har vi fått jättebra respons och då har vi bara gått ut via Facebook, säger Fredrik Johansson.
Gå till toppen