Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Nyheter

Snabbkoll på nattens nyheter

Tusentals evakuerade efter brand i Kalifornien, liga som handlat med spädbarn sprängd i Peru, nedåt på Asiens börser – och svensk tvåmålsskytt i NHL-hockeyn.

Tusentals evakuerade i Kalifornien

En stor brand härjar i och omkring staden Paradise i norra Kalifornien. Cirka 30 000 personer har tvingats lämna sina hem, skriver The San Francisco Chronicle. Bland annat ett sjukhus fick evakueras då det börjat brinna.
Läs mer: Tusentals evakuerade i Kalifornien

Polis sprängde spädbarnsliga

Myndigheter i Peru säger att man har sprängt en liga som påstås handla med spädbarn. 14 personer har gripits och razzior har utförts på 18 olika adresser i staden Arequipa i södra Peru, säger åklagaren Rosmery Palomino i en video som publicerats på Twitter.
Läs mer: Polis sprängde liga som handlar med barn

Nedåt på Asiens börser

Bild: Eugene Hoshiko
I Tokyo tappade Nikkei 225 knappt 0,2 procent. Det bredare Topix-index var mer eller mindre oförändrat. I Hongkong föll Hang Seng nära 1,2 procent. Shanghais kompositindex backade strax under 0,6 procent medan Shenzens kompositindex sjönk uppemot 0,8 procent.
Läs mer: Nedåt på Asiens börser

Eriksson tvåmålsskytt för Vancouver

Loui Eriksson blev tvåmålsskytt när hans Vancouver besegrade Boston på bortaplan med 8–5. Oliver Ekman-Larsson gjorde ett mål och en assist för Arizona när laget mötte Philadelphia, och Oskar Lindblom noteras för en assist för Philadelphia. Matchen slutade 5–4 till Philadelphia.
Läs mer: Eriksson tvåmålsskytt för Vancouver
Gå till toppen