Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Perstorp

Tre män anhållna misstänkta för mordförsök efter bråk i Perstorp

Flera polispatruller larmades till Bäckavägen i Perstorp på måndagseftermiddagen där en man kommit till skada vid ett bråk. Tre män har anhållits misstänkta för mordförsök, alternativt grov misshandel.

Larmet kom vid 15-tiden och flera patruller skickades till platsen. En 23-årig man fördes till sjukhus med ambulans och ska ha blivit knivhuggen.
– Han är vaken och talbar, men vi vet inte nu vilken slags skador han har och hur han har fått dem. Det finns olika uppgifter om hur det ska ha gått till, sa Kim Hild, presstalesperson vid polisen i region Syd, strax efter att larmet inkommit.
I samband med bråket har ytterligare två anmälningar upprättats.
En om misshandel avseende en 17-årig flicka som ska ha blivit puttad och sparkad på, och den andra gällande misshandel mot en 30-årig man som uppges ha blivit slagen i samband med händelsen. De anmälningarna rör två av de tre män som även är misstänkta för försök till mordförsök, alternativt grov misshandel.
Enligt Region Skåne har båda männen som fördes till sjukhus fått lindriga skador.
De misstänkta männen är 20, 23 och 24 år gamla och anhölls vid 22-tiden på måndagskvällen av åklagare.
Bråket inträffade utomhus och polisens tekniker undersökte platsen. Hur många som varit inblandade är ännu oklart.
Gå till toppen