Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

En tränare och två spelare lämnar BoIS

Fahrudin Karisik lämnade Glumslöv efter att ha åkt ur division 3. Nu lämnar han Landskrona BoIS efter att ha åkt ur superettan.Bild: Avdo Bilkanovic
Det fortsätter att röra på sig i Landskrona BoIS truppbygge. Nu står det klart att forwarden Melvin Frithzell och mittbacken Emmanuel Okine inte blir kvar. Det berättar klubben på sin webbplats.
Duon kom i somras och skrev då på korttidskontrakt. Melvin Frithzell gjorde ett mål på sju superettanmatcher och spelade även en cupmatch i BoIS-tröjan. Emmanuel Okine spelade åtta superettanmatcher.
Melvin Frithzell.Bild: MATHILDA AHLBERG
BoIS meddelar också att Fahrudin Karisik lämnar rollen som assisterande tränare. Den 2 september ryckte han in som huvudtränare i 1–1-matchen mot Norrby.
– Vi vill tacka Fahrudin för det stora jobb han lagt ner under 2018. Både lag och stab har haft tuffa förutsättningar under ett rörigt år med mycket personalomsättning och “Farre” har alltid varit professionell både på och utanför plan, säger Daniel Stålhammar, fotbollsansvarig i BoIS styrelse, till klubbens webbplats.
Klubben skriver att parterna gemensamt har valt att inte förlänga kontraktet.
– Efter säsongen kände både “Farre” och klubben att båda parter skulle må bäst av en nystart och därför väljer vi att inte förlänga avtalet som löpte ut efter säsongen, säger Daniel Stålhammar till BoIS webbplats.
Sedan tidigare har Adi Nalic, Sadat Karim, Monday Samuel, Viktor Noring, Joe Sise, Noor Zadran och Alfons Sampsted lämnat BoIS. Och Jack Majgaard Jensen har ersatts av Billy Magnusson som huvudtränare.
Gå till toppen