Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

ÖVK jagar dubbel revansch i Forum

ÖVK jagar dubbel revansch.
Det är tätt mellan matcherna just nu, men det har inte Örkelljungas tränare Tony Westman något emot. Suget efter snabb revansch är nämligen stort, efter torsdagens retliga förlust mot Hylte/Halmstad.
– Den skulle vi ha haft, i fjärde set. Vi hade en ledning vi inte ska tappa, men tyvärr syns det att vi inte kan träna riktigt som vi vill, när vi har en så här tunn trupp. Hylte/Halmstad går göra en del grejer, som vi inte ska tillåta.
ÖVK-arna måste dock göra allt för att glömma 2–3-smällen så snabbt som möjligt, efter en lättare fredagsträning är lördagen ledig och nu ska söndagens gäster få sota för den senaste förlusten:
– Dessutom fick vi stryk mot Sollentuna där uppe, så det är läge för dubbel revansch, säger han inför söndagens hemmamatch i Forum.
ÖVK har visat fin form på sistone, med segrar över både Linköping och Falkenberg.
– Och vi tog trots allt poäng mot Hylte också. Så jag tror att vi satt oss i respekt bland de andra lagen, ingen kommer hit och räknar med tre poäng, säger Tony Westman. Men Sollentuna är ingen enkel uppgift, de gjorde sin klart bästa match för i år, när vi möttes senast.
Gå till toppen