Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

Eric Gadd inleder sin vårturné i Helsingborg

Efter en höst på Hamburger Börs tar artisten Eric Gadd sin hyllade krogshow "OMG" ut på vägarna. Vårens turné inleds på Helsingborg arena den 22 februari.

Bild: Mats Backer
Han slog igenom med plattan "Hello!" 1987. Därefter har Eric Gadd släppt ytterligare elva studioalbum och intagit rollen som Sveriges okrönte soulkung.
I fjol firade han 30 år som artist, bland annat genom att släppa två nya singlar på egen label, "Stay away från mig" och "Önskar att du ser".
I höstas satte den Grammisbelönade artisten upp sin första krogshow "OMG" på Hamburger Börs i Stockholm. En 90 minuter lång musikresa som liknats vid "soulmagi" och hyllats för att vara full av "stil och hjärta".
"Nu spelar vi i Stockholm fram till den 15 december men sen är det dags att bege sig ut på vägarna med den här festen, något jag ser oerhört mycket fram emot!", hälsar artisten i ett pressmeddelande.
"En fullträff i folklig soulmagi", säger Svenska Dagbladets recensent om Eric Gadds krogshow "OMG".Bild: Mats Backer
Den 22 februari inleder Eric Gadd sin vårturné med en helkväll på Helsingborg arena. Tillsammans med sitt niomannaband tar han showen "OMG" vidare till Uppsala, Göteborg, Örebro, Visby och Linköping.
Biljetterna släpps den 7 december, klockan 10.00.
Gå till toppen