Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Rögle

Även Kodie Curran förlänger kontraktet med Rögle

Kodie Curran hade kontrakt över nästa säsong, men nu har han följt i fotspåren på Leon Bristedt och förlängt sitt kontrakt till 2021.

Kodie Curran.Bild: JOHAN BERNSTRÖM
Rögles sportchef Chris Abbott fortsätter att bygga för framtiden. Under fredagen meddelade klubben att 28-årige toppbacken Kodie Curran har skrivit på ett nytt kontrakt som gäller till och med säsongen 2020-21.
– Kodie är en kille som gjort ett fantastiskt jobb med att komma in och anpassa sig i den här ligan och snabbt komma underfund med vad han behöver jobba med för att bli framgångsrik i SHL. Vi är mycket glada att ha säkerställt att vi får möjligheten att jobba med honom i några år till efter den här säsongen, säger Rögles sportchef Chris Abbott till hemsidan.
Efter en tuff start har Kodie Curran växt ut till en av SHL:s bästa backar och matchats oerhört tufft när backsidan drabbats av skador. Backen själv kommenterar sitt nya avtal så här på Rögles hemsida:
– Först av allt så är jag glad och hedrad att få den möjligheten att stanna i den här organisationen. Jag har blivit fantastiskt omhändertagen och välkomnad och jag och min familj stortrivs här. Vi har även de bästa fansen och jag ser fram emot att få spela här i flera år framöver. Jag tror vi har något riktigt intressant på gång.
Därmed har Chris Abbott förlängt tre kontrakt den här veckan: Ted Brithén, Leon Bristedt och Kodie Curran.
– Kodie har bevisat att han är en toppspelare i den här ligan på flera sätt och är en ännu bättre person utanför isen. Vi är glada att han kommer att vara en del av vår organisation framöver, säger Abbott.
Gå till toppen