Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

ÖVK:s derbytaktik: Måste få kontroll på Lunds stjärnduo

Tony Westman.Bild: MATHILDA AHLBERG
Skånederby mellan Lund och Örkelljunga. Föga överraskande höjer ÖVK-tränaren Tony Westman ett varningens finger för tabellsexans främsta nyckelspelare.
– Det har varit mycket upp och ner för Lund i år, men de är oerhört starka på hemmaplan. Och det är två spelare vi verkligen måste få kontroll på, August Borna och Faeez Alloush. De dominerar totalt i det laget, säger han och tillägger:
– Vi är ett bättre lag. Vi ska även få vårt spel att fungera.
ÖVK har fyra poäng mer än Lund och parkerar på fjärdeplatsen i elitseriens tabell.
– Jag tycker att vi har gjort en riktigt bra säsong så här långt, sen finns det några plumpar. Vi är nöjda med vad vi har presterat, men känner samtidigt att vi kan göra mer. Vi har varit nära att ta fler skalper, säger Tony Westman.
Du känner att ni har varit värda några poäng till?
– Värda och värda, det blir man inte förrän man vinner dem. Men vi tycker att vi skulle kunna haft några poäng till om vi hade varit lite tuffare i slutet av några matcher, säger Tony Westman.
Gå till toppen