Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Mer än 1 500 namn för att rädda butik på Drottninghög

Icabutiken på Drottninghög stängs enligt planerna till årsskiftet. Nu protesterar de boende i området. Mer än 1 500 namn har samlats in för att rädda kvar servicen. ”Vi har varit för snälla, vi skulle göra som fransmännen”, sa en av dem.

Mohammed Elkerch, Younes Amairi, Caroline Wall och Margareta Kempe hade mer än 1 500 namnunderskrifter med sig till Rådhuset. Så många är det som skrivit på för att rädda kvar Icabutiken i området. Lars Hansson, ordförande i Helsingborgshem som skulle ha fått listorna var inte på plats under tisdagskvällen, men kommunalrådet Maria Winberg Nordström lovade se till att listorna kom till rätt ställe.Bild: Britt-Mari Olsson
Mohammed Elkerch, Younes Amairi, Caroline Wall och Margareta Kempe bor alla på Drottninghög. De är i olika åldrar och har bott i området olika lång tid, men en sak har de gemensamt, intresset för att Ica-butiken ska finnas kvar.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen