Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Därför valde anfallaren BoIS

Max Mårtensson lämnar HIF. Nästa säsong ska anfallaren försöka bidra till Landskronas målproduktion.Bild: MATHILDA AHLBERG
I valet mellan att fortsätta i HIF:s ungdomsavdelning eller prova vingarna i seniorsammanhang tvekade inte Max Mårtensson. Nu har 18-åringen skrivit på ett tvåårskontrakt med division 1-klubben Landskrona BoIS.
– Att få chansen att spela seniorfotboll var viktigt när jag bestämde mig. U21-matcher är inte samma sak som tävlingsmatcher som gäller något, säger Max Mårtensson.
Han beskriver sig som en fysiskt stark anfallare. Tycker om att operera i straffområdet men är även van vid att göra det defensiva jobbet.
BoIS-truppen återsamlas 10 januari. Max Mårtensson konstaterar att det finns redan ett sug efter att få komma igång med försäsongen.
När han för en tid sedan satt i ett första samtal med nye BoIS-tränaren Billy Magnusson fick anfallaren genast ett bra intryck.
– Billy är väldigt tydlig med vad han vill och han tror på unga spelare. Det var också en anledning till att jag skrev på.
Max Mårtensson började sin fotbollsbana i Landora, och känner till BoIS betydelse för orten.
– I Landskrona är det verkligen så att man spelar för hela staden. Det finns en press så klart, men det är därför man spelar. Det blir en kul utmaning.
Gå till toppen