Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Höganäs

Insändare: "Vad händer med Loppan?"

Kund undrar över prissättning på Loppan i Höganäs och varför det är så få grejer.

Något stort har hänt här för inget är sig likt längre! Vi som är där ofta är i chock, finns nästan inga saker och kläder fast det är en uppsjö med både kläder och saker på lagret, varför?
Allt är prisat och till alldeles för höga priser mot tidigare, varför?
Stämningen är inte på topp där mer, som det var tidigare bland både personal och kunder, det var nästan en social plats där man träffades och hade trevligt, men så är det inte längre, varför?
Det finns inte någon logik i prissättningen, för ibland är det på tok för dyrt och ibland tvärtemot, varför?
Om man går till Loppan vill man ha mycket saker och kläder att välja och vraka mellan, men det går inte längre på grund av att där är så lite.
Vill ni sälja? Så ut med allt från lagret och sätt priser som är humana så ska ni få se att ni får bättre omsättning på varorna.
Kunderna har också blivit färre mot förr för att de tröttnat på detta nya sätt.
/ En kund som snart också ger upp Loppan

Svar från styrelseledamot i Loppan

Loppan är en ideell organisation som startades av Höganäs församling och frivilliga för snart 30 år sedan. Höganäs församling har nu lämnat verksamheten.
Än idag drivs Loppan helt ideellt med några undantag där det är någon form av arbetsmarknadsåtgärd. Dessa medarbetare gör så gott de kan men är alldeles för få.
Vi är givetvis ledsna för dina upplevelser. Kom in och hjälp oss bli bättre! Prata med oss! Kanske kan du jobba lite ideellt på Loppan, vi behöver all hjälp vi kan få så vi kan fortsätta hjälpa andra.
Loppan har under åren skickat totalt motsvarande 25 miljoner kronor i hjälp och det är vi stolta för!
/ Annar Aas, styrelseledamot i Loppan och kyrkoherde i Höganäs när Loppan startade
Gå till toppen