Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Höganäs

Snart premiär för Per i Vikens nya korvbar

Salsiccia-nuggets, korvwrap och vegetariska vårrullar – Per i Viken storsatsar på egen matservering. "Vi kommer kunna testa nya grejer här", säger Anton Persson, delägare i den nya korvbaren.

Claes Persson (till höger) tillsammans med sönerna Anton (till vänster) och Felix Persson blir delägare i den nya korvbaren "Fabriken" i Höganäs. All mat ska säljas från en lucka i väggen.Bild: Tom Wall
Det börjar närma sig premiär för charkuteriföretaget Per i Vikens nya satsning. Efter att vd:n Claes Persson sålt av sin del i Vikens hamnkrog tidigare i höstas, har pengarna nu investerats i en egen matservering på företaget vid Väsbyrondellen i Höganäs.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen