Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Springtimepodden 1: Premiär för podden – och så fixar du nyårslöftet

De flesta Helsingborgare har en relation till det anrika loppet Springtime. Antingen om du är aktiv, känner aktiva eller står i publiken och hejar på kämparna. Inför årets löparfest, som avgörs 11 maj, satsar HD-sporten på att ta ett nytt steg med Springtimepodden. Följ med på resan till startlinjen.

Pepp, uppladdning och inspiration för nybörjare, mer erfarna och allmänt intresserade av löpning. Det är er podden vänder sig till. Sportens Tomas Nilsson och Marjan Svab bjuder tillsammans med Springtimeambassadören Håkan Klippenbock in gäster till samtal om Springtime och löpning.
Vi inleder med ett så kommer du igång-avsnitt efter helgerna. Under seriens gång kommer de fullmatade avsnitten avhandla det mesta som rör löpning och Springtime. Träningstips (intervaller, backe, fartlek, långpass, styrka, teknik), utrustning, kost, loppets historik och vad man kan förvänta sig den 11 maj då startskottet för Springtime går. Och lyssnarna får förslag på smultronställen i närområdet där man kan förlägga sina träningspass till.
Välkomna att lyssna.
Gå till toppen