Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Flera olyckor i NV-Skåne på lördagsmorgonen

Det rådde halka på flera vägar i nordvästra Skåne på lördagsmorgonen, med ett antal olyckor som följd.

Väg 112 stängdes av efter olyckan.Bild: Martin Eriksson / TOPNEWS
På väg 112 inträffade en singelolycka i höjd med Vegeholm just efter klockan 9. Enligt uppgifter från platsen ska det vara mycket halt på vägen.
Vägen stängdes av och bilen bärgades. Inga personer ska ha skadats i samband med olyckan och vägen öppnades igen klockan 10.45.
Vid 09.17 inträffade en olycka mellan två personbilar, varav en med ett hästsläp, på väg 110 utanför Bjuv.
– Minst tre personer och en häst har varit inblandade i olyckan, men ingen rapporteras skadad, säger Anna Göransson, presstalesperson vid polisens ledningscentral.
Även här var det väldigt halt på platsen vid tiden för olyckan. Båda bilarna och hästsläpet bärgades och vägen öppnades för trafik 11.30.
I nuläget finns ingen varning för halt väglag från Trafikverket utfärdad för bilister i området.
– Det finns sträckor där det är halt, så man ska vara medveten och hålla avstånd. Det har varit stora temperaturskillnader under de senaste dygnen, säger Pär Aronsson, presskommunikatör på Trafikverket.
En singelolycka inträffade också i norrgående riktning avfarten från E4 vid Hyllinge på lördagsmorgonen.
Larmet om en singelolycka med en personbil kom 8.51. Olyckan har inträffat på avfarten just väster om Hyllinge.
Strax före klockan 10 meddelade Trafikverket att det åter rådde full framkomlighet på platsen och ingen skadades i samband med olyckan.
Gå till toppen