Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Rögle förlänger med unga talanger

Nyligen fick de A-lagskontrakt efter 100 minuters istid i SHL. Nu väljer Rögle att förlänga avtalen med Kevin Wennström och Jakob Bondesson.

Kevin Wennström och Jakob Bondesson har förlängt sina avtal med Rögle.
De 18-åriga talangerna har slagit sig in i A-laget och fått speltid i SHL. Forwarden Kevin Wennström har nu skrivit på ett kontrakt med Rögle över nästa säsong och backen Jakob Bondesson förlänger med två år.
– Vi är stolta och glada för både Kevin och Jakobs utveckling och resa genom klubben ända upp i A-lagets omklädningsrum. Vi ser en ljus framtid för de här båda killarna och vill därför redan nu skriva längre kontrakt med dem än bara säsongen ut, säger Rögles sportchef Chris Abbot till klubbens webbplats.
Kevin Wennström har varit utlånad till Västervik i hockeyallsvenskan i två matcher och kommer att stanna där i minst två till.
Jakob Bondesson har spelat på sex backar i Rögles startuppställning i de senaste omgångarna.
– Jag är såklart jätteglad, jag blev överraskad när klubben ville skriva ett så långt kontrakt med mig. Jag stortrivs i klubben och Ängelholm, säger han till Rögles webbplats.
Under torsdagskvällen väntar Skånederby i Lindab arena när Rögle tar emot Malmö.
Gå till toppen