Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Craig Schira saknas – Justin Pogge vaktar målet

Lagkaptenen Craig Schira saknas mot Malmö, men Linus Sandin är redo för spel igen. Då petas Olle Liss.

Craig Schira.Bild: ANNA-LENA BERGQVIST
Vid 18-tiden presenterade Rögle sin laguppställning till det utsålda derbyt mot Malmö och då framgick det att Craig Schira saknas på grund av skada. Lagkaptenen tränade i tisdags, men saknades under onsdagen och är uppenbarligen inte i speldugligt skick.
Jakob Bondesson och Lucas Elvenes, som varit sjuka i veckan, har däremot tillfrisknat och tar tillbaka sina platser i laguppställningen.
I laguppställningen blir det egentligen bara en förändring jämfört med Brynäs-matchen: Linus Sandin, som gör comeback efter skada, går in i fjärdekedjan med Nils Höglander och Simon Ryfors. Det får till följd att Olle Liss petas och får nöja sig med rollen som extraforward.
Målet vaktas av Justin Pogge.
Erik Andersson och Christopher Bengtsson är lämnade utanför truppen och kommer inte att vara ombytta.
Fakta

Rögles lag mot Malmö

Målvakt: Justin Pogge (Ville Kolppanen).

Backpar: Kodie Curran, Daniel Bertov – Alen Bibic Jesper Williamsson – Jonas Ahnelöv, Samuel Jonsson.

Extraback: Jakob Bondesson.

OBS: Så här meddelade Rögle via sin Twitter att backsidan ser ut. Men enligt laguppställningarna på stats.swehockey.se har Jakob Bondesson och Alen Bibic bytt plats.

Kedjor: Lucas Elvenes, Mattias Sjögren, Trevor Mingoia – Leon Bristedt, Ted Brithén, Daniel Zaar – Matt Carey, Taylor Matson, Daniel Widing – Nils Höglander, Simon Ryfors, Linus Sandin.

Extraforward: Olle Liss.

Gå till toppen