Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

13-åring funnen efter tre månader

Jayme Closs, 13 år, har återfunnits välbehållen, nästan tre månader efter att hennes föräldrar mördades. ArkivbildBild: Barron County Sheriff's Department/AP/TT
En 13-årig flicka från Wisconsin i USA som försvann i oktober efter att hennes föräldrar mördats har återfunnits, undernärd och smutsig men vid liv.
Jayme Closs påträffades i staden Gordon, omkring tio mil från där hon bodde, rapporterar BBC. Enligt lokala medier har flickan flytt från sin kidnappare. Kort därefter kunde en 21-årig man som bor i Gordon gripas utifrån Closs beskrivning. Han anklagas nu för mord och kidnappning.
Closs försvann den 15 oktober efter att polisen fått ett nödsamtal från ett hus i närheten av staden Barron. När de tog sig in i bostaden hittades flickans föräldrar mördade.
Flickans försvinnande ledde till en massiv sökinsats där över 1 500 frivilliga deltog. Polisen tror att hon har bevittnat morden, men har inte betraktat henne som misstänkt utifrån de spår som säkrats i bostaden, skriver nyhetsbyrån AFP.
Gå till toppen