Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Efter styrelseavhoppen: Åstorp tvingades ställa in match

Oenigheten i styrelsen hos Åstorp Grizzlys får konsekvenser för verksamheten. Veckans hemmamatch mot Alvesta ställdes in och hur det blir med resten av säsongen för A-laget är oklart.

Mattias Hammarbäck och hans lagkamrater i Åstorp deppar.Bild: PETTER ARVIDSON
Det var i december som alla utom två personer i Åstorp Grizzlys styrelse lämnade i protest. Anledningen, enligt avhopparna, var bristande insyn i föreningens ekonomi och där de tyckte att A-laget kostade klubben för mycket pengar.
Enligt styrelsens kassör tillika ordförande Carina Modig är inte klubben i ekonomisk knipa och hon hoppades i december att styrelsen skulle kunna bli intakt igen vid det extrainsatta årsmötet den 17 januari i år.
Läs också Nästan hela Grizzlys styrelse har hoppat av i protest
Men redan nu får problemen med styrelsen konsekvenser för klubben och A-laget. Den 9 januari skulle det varit hemmamatch mot Alvesta – men den ställdes in.
– Det påverkar verksamheten jättemycket att vi inte har en fungerande styrelse, säger Carina Modig.
Åstorps ordförande Carina Modig.Bild: EMIL LANGVAD
Söndagens match borta mot Gislaveds SK tror Carina Modig blir av men hur det ser ut för resten av säsongen är fortfarande inte klart. På måndag, 14 januari, är det styrelsemöte. Då hoppas hon på att kunna ge tydligare besked.
– Det är mycket som behöver redas ut i styrelsearbetet helt enkelt. Och vi har tagit kontakt med utomstående som ska komma och hjälpa till, från Skåneidrotten bland annat. Juridiskt och så, säger Carina Modig.
Artikeln har rättats och uppdaterats.
Gå till toppen