Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Snabbkoll på nattens nyheter

Stor demonstration mot högre priser i Argentina, 277 kräksjuka på kryssningsfartyg mellan Florida och Jamaica, Asiens börser har öppnat uppåt – och svensk målvaktsduell i NHL-derbyt.

Stor demonstration i Argentina

Bild: Natacha Pisarenko
Tiotusentals argentinare marscherade genom huvudstaden Buenos Aires på torsdagen i den första av flera planerade protester mot president Mauricio Macris politik. Priserna på el och gas har höjts mer än 2000 procent sedan han tillträdde 2015.
Läs också Tiotusentals i demonstration mot Macri

277 kräksjuka på kryssningsfartyg

Bild: Simon Brooke-Webb
Totalt 277 personer på ett av världens största kryssningsfartyg, Oasis of the Sea, har drabbats av ett utbrott av norovirus på en kryssning från Florida till Jamaica. Både passagerare och personal har insjuknat.
Läs också 277 kräksjuka på kryssningsfartyg

Asiens börser öppnade uppåt

Bild: Koji Sasahara
Tokyos Nikkei 225-index hade vid lunchtid stigit med 0,7 procent, medan det bredare Topixindex lagt till 0,3 procent.
Läs också Asiens börser öppnade uppåt

Islanders starkast i derbyt

Bild: Frank Franklin II
Rangers Henrik Lundqvist och Islanders Robin Lehner vaktade varsin målbur i ett jämnt New York-derby i NHL-ishockeyn. Till slut drog Lehner det längsta strået när Islanders vann med 4–3.
Gå till toppen