Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Bloggare om karriärens baksida i ny SVT-serie

Jimmie Star, Felicia Bergström, Sabina Decireé och Joakim Kvist är fyra framgångsrika videobloggare, med tiotusentals följare som tar del av vad som utifrån tycks vara perfekta liv. Men hos alla fyra finns det ett glapp mellan vad de visar upp och hur det mår innerst inne. I nya tv-programmet "Mitt perfekta liv" får vi följa bloggarna när de i grupp träffar psykoterapeuten Poul Perris.

I SVT:s nya satsning "Mitt perfekta liv" möter videobloggarna Joakim Kvist, Sabina Decireé, Felicia Bergström och Jimmie Star psykoterapeuten Poul Perris i gruppsamtal om karriärens baksida.Bild: Stina Stjernkvist/TT
– Jag hade aldrig träffat en terapeut tidigare, så för mig var det ett stort steg att för första gången börja gräva i mitt förflutna som jag varit så duktig på att gräva ner, säger Felicia Bergström.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen