Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Kaptenen saknas för FCH mot Linköping

Nicklas Lidholm åker inte med till Linköping. Tungt tapp för bottenkämpande FCH.Bild: PETTER ARVIDSON
Efter missarna i Mullsjö väntar FCH fortsatt på årets första vinst när FC Helsingborg åker till Östergötland för att försöka skaka topplaget Linköping.
Och FCH får klara sig utan in kapten Nicklas Lidholm som är på tjänsteresa med det civila arbetet och därmed tvingas stå över.
– Det är tråkigt, men så är det. Han är vår kapten, det betyder en del båda i den roll han har som spelare men också det han gör för hela laget som kapten, säger FCH-tränare Patric Johansson.
Eter skrällsegern mot Falun har FCH endast två segrar på de tio senaste matcherna.
– Jag tycker att vi gör ganska bra insatser mot både Växjö och Mullsjö, framför allt Växjö. det finns bitar som är bra som vi kan ta med oss och räta till det som är mindre bra, säger Patric Johansson.
Att justera de mindre bra sakerna är vad helsingborgarna använt det lilla utrymmet mellan matcherna till.
– Vi har tittat på en del saker som vi direkt kan räta till på ett snabbt sätt. jag vill inte gå ut med precis vad, men det är mest i spelet utan boll vi tittat på. Inget konstigt, men klara grejer att rätta till.
Gå till toppen