Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Dion drar tillbaka R Kelly-duett

Celine Dion. Arkivbild.Bild: Graham Hughes/AP/TT
Celine Dion och Chance The Rapper gör som Lady Gaga och tar avstånd från sina samarbeten med artistkollegan R Kelly. Orsaken är den nya dokumentären "Surviving R Kelly", där en rad kvinnor träder fram och vittnar om att de utsatts för övergrepp av r'n'b-stjärnan.
Det var tidigare i veckan som Lady Gaga , för att stötta kvinnorna i dokumentären, bad om ursäkt för duetten "Do what u want" från 2013 och såg till att den försvann från de stora strömningstjänsterna.
Nu gör Celine Dion samma sak med Grammybelönade R Kelly-duetten "I am your angel" från 1997, skriver TMZ.
Även Chance The Rapper, som medverkar i dokumentären, tar avstånd från låten "Somewhere in paradise" som han gjorde med R Kelly 2015, och låten har nu försvunnit från bland annat Spotify, Apple Music och Tidal.
Även franska bandet Phoenix beklagar att de samarbetade med R Kelly 2013, men låten "Trying to be cool" har inte plockats bort från musiktjänsterna.
R Kelly förnekar alla anklagelser och han är inte dömd för något brott.
Gå till toppen