Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

BoIS-profilen satsar vidare

Halva truppen består av nya spelare. Trotjänaren Philip Andersson är dock kvar när Landskrona BoIS sparkar igång träningsmatchandet.

Superettans nykomling Mjällby borta. Där har ni första uppgiften för Landskrona BoIS färske tränare Billy Magnusson och hans nya lagbygge.
Säsongens första matchtrupp består av 21 spelare. När Magnusson räknar får han det till tio nya ansikten. Bland de välbekanta återfinns profilen Philip Andersson.
– Han har sett väldigt bra ut, säger Billy Magnusson.
Efter att Bois åkt ur superettan i höstas letade Philip Andersson motivation till en fortsatt satsning. Nu är han en del av ryggraden.
– Med sin erfarenhet är han en viktig bit. Speciellt med tanke på att halva truppen består av nya spelare.
Tränare Magnusson planerar för ett stort antal byten i samband med säsongspremiären mot Mjällby.
– För vår del är det jättebra att starta med en sådan här match. Men utgångsläget är att inte belasta någon i samtliga 90 minuter.
Hur ser du annars på försäsongsmatcherna?
– De är en skön del av försäsongen, konstaterar Billy Magnusson.
– Jag hoppas få svar på hur vi vill se ut som lag. Vem står upp och tar ansvar? Vem driver? Vem pekar finger? Sådana saker. Det andra är att vi kanske känner behovet att komplettera truppen och då testar vi spelare.
En sådan får chansen mot Mjällby. Kofi Yeboah Addae kan spela på båda ytterbackspositionerna. Senast spelade han för Rosengård, men är numera kontraktslös.
Läs alla artiklar om: Landskrona BoIS försäsong 2019
Gå till toppen