Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

BoIS tunga besked: Nyckelspelare borta länge

Alexander Tkacz.Bild: KRISTER ANDERSSON
För några år sedan hade Alexander Tkacz ihärdiga ryggproblem. När han fick ordning på det tog han rejäla kliv och växte till en nyckelspelare i Landskrona BoIS. I fjol var han en av ljusglimtarna i BoIS-mörkret.
Den 25-årige vänsterbacken har saknats under inledningen av försäsongen och nu skriver BoIS på sin webbplats att det handlar om en ny svårhanterlig skada.
– När det gäller Alexander Tkacz så fick han i slutet av förra säsongen problem med en nerv och har i fredags (25 januari) gjort ett titthålsingrepp via ryggen för att frigöra nerven som varit inflammerad, säger tränaren Billy Magnusson till klubbens webbplats.
– Detta innebär att Alex med största sannolikhet missar hela vårsäsongen. Alex är dock vid gott mod och hälsar efter operationen att resan tillbaka redan har börjat.
BoIS meddelar också att Sumar Almadjed, ny mittfältare från Hittarp, snart är tillbaka från sina knäproblem och att korsbandsskadade Granit Stagova börjar med lättare löpträning i nästa vecka. BoIS räknar inte med att Granit Stagova är tillbaka förrän under sommaren.
Gå till toppen