Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Nu ska Örkelljunga upp på segertåget igen

Tomas Vilimas, viktig kugge i ÖVK.Bild: AVDO BILKANOVIC
Efter tre raka förluster – två i GP och en i elitserien – vill Örkelljunga gärna avsluta volleybollens grundserie på ett positivt sätt och söndagens hemmamatch mot nästjumbon Södertelge känns som en överkomlig uppgift.
– Det ska bli roligt att möta dem, det var en fantastisk match där uppe, säger tränaren Tony Westman. Södertelge är väldigt beroende av sina två serber, men vi hade bra koll på dem senast och förhoppningsvis kan vi serva lika bra den här gången också.
Den nye ÖVK-spikern Eric Girard hade ingen större lycka med sig i sin elitseriedebut mot Linköping, men Tony Westman ser en klar potential inför kanadensarens första hemmamatch:
– Men Eric kommer att göra skillnad för oss och det märks redan på träningarna, där vi får in en helt annan kvalité.
Tränare Westman räknar för övrigt med att kunna ställa upp med hela truppen mot Södertelge, med undantag av långtidsskadade Sebastian West Helgesson.
– Hampus Brink har haft problem med benhinnorna och tvingades vila senast. Men vi ska testa honom i helgen. Annars märks det att vi kommit en bit in i säsongen, med en hel del småskavanker.
Gå till toppen