Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Nu är det klart – Pivkovski lämnar BoIS

Filip Pivkovski.Bild: AVDO BILKANOVIC
I torsdags skrev vi att Filip Pivkovski var nära en skilsmässa med Landskrona BoIS efter tre säsonger i klubben. Under måndagen rätades de sista frågetecknen ut, meddelade BoIS via sin hemsida.
– Vi har haft en diskussion med Filip sedan i höstas och med tanke på föreningens ekonomiska förutsättningar så ansåg vi att det bästa för båda parter var att skiljas åt, säger klubbchef Max Lundmark till BoIS hemsida.
I torsdags sa BoIS tränare Billy Magnusson till tidningen att den kommande Filip Pivkovski-skilsmässan inte kommer att få klubben att leta offensiva nyförvärv.
– Vi har fått in Linus [R Olsson], Max [Mårtensson] och Robin [Hofsö], där känner jag att vi har täckt upp. Och förutom Hampus Ferhm och Kevin Jensen som vi har i truppen har Jacob Ondrejka och Hampus Nilsson från egna leden varit med oss. Oavsett Pivkovski känner vi oss rätt så nöjda med vår forwardsuppsättning, sa Magnusson.
Gå till toppen