Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Två nya spelare klara för Landskrona

Efter ett par veckors provträning har BoIS skrivit kontrakt med två nyförvärv.

Kofi Yeboah Addae har skrivit på för BoIS, liksom målvakten Kevin Alin.Bild: AVDO BILKANOVIC
Under måndagen blev det klart att Filip Pivkovski lämnar Landskrona, men det dröjde inte särskilt länge innan BoIS också kunde presentera två nya spelare. Det handlar om målvakten Kevin Alin och ytterbacken Kofi Yeboah Addae, som båda provspelat med klubben den senaste tiden och nu skrivit på för Landskrona.
Kevin Alin har tidigare tillhört Landskrona, men nu återkommer 22-åringen till BoIS efter en sejour i Kvarnby och tanken är att han ska konkurrera med Amr Kaddoura.
– Kevin är en målvakt som är duktig med fötterna och vågar ha en hög utgångsposition, säger tränaren Billy Magnusson till klubbens hemsida. Sedan sin senaste sejour i BoIS har han skaffat sig nyttig erfarenhet av seniorfotboll i division 2 och det känns bra med två duktiga målvakter i truppen.
Kofi Yeboah Addae är en 23-årig försvarsspelare, som fostrats i BK Olympic i Malmö men som de senaste fem åren tillhört Rosengård. Han provtränade med BoIS redan 2015.
– Kofi har vuxit för varje träningspass han gjort med oss och han är en bra karaktär som vill något med sin fotboll, kommenterar Billy Magnusson. Han är dessutom användbar som både högerback och vänsterback vilket ökar konkurrensen i truppen.
De här två nyförvärven har skrivit på för 2019, men det kan bli aktuellt med ytterligare en förstärkning eftersom Alexander Tkacz blir borta stora delar av säsongen.
Gå till toppen