Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Första förlusten för BoIS: "De är ett bättre lag än vi för tillfället"

Säsongens första förlust sved inte alltför mycket i BoIS-lägret. Tränaren Billy Magnusson hittade nya ljusglimtar som han tar med sig.

Linus R Olsson gjorde 1–1-målet för BoIS i träningsmatchen mot det danska division 1-laget Fremad Amager. Det var Olssons första mål sedan återkomsten till Landskrona. Matchen slutade 3–1 till danskarna.Bild: AVDO BILKANOVIC
Träningsmatch
Fremad Amager–Landskrona 3–1 (2–1)
Skalar vi bort inledningen mot tabellsexan i danska division 1 hittar vi en match där Landskrona-spelarna växte till sig.
Efter en dryg halvtimme skickade Linus R Olsson in 1–1 sedan han tagit ned en fin djupledsboll från Viktor Wihlstrand.
– De första 20–25 minuterna hade vi problem. De hade ett bra passningstempo, var rörliga och satte en hög press. Men det är positivt att vi kunde resa oss och hitta ett eget spel längre in i matchen, säger Billy Magnusson.
– De är ett bättre lag än vi för tillfället. Men vi fajtades och blev inte för frustrerade trots att vi hade det jobbigt i inledningen.
2–1 gjorde danskarna på en tveksam straff i den 38:e minuten. 3–1 kom i den 65:e efter ett fint anfall.
Gå till toppen