Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

ÖVK-tränaren nöjd trots förlusten: "Den bästa matchen vi har gjort i år"

Örkelljunga skakade seriesegraren när den nya playoffserien drog igång.

Örkelljunga-tränaren Tony Westman visste inte riktigt vilket ben han skulle stå på efter 2-3-förlusten mot Hylte/Halmstad: "Vi spelade ut dem i de två seten vi vann"Bild: MATHILDA AHLBERG
Playoffserien
Hylte/Halmstad–Örkelljunga 3–2
Efter setsiffrorna 26–24, 15–25, 25–23, 13–25 och 15–12 visste ÖVK-tränaren Tony Westman inte riktigt vilket ben han skulle stå på.
– Det är en sur förlust i den bemärkelsen att vi spelade ut dem i de två seten vi vann, säger han. Vi pendlade i prestation, men vi gjorde det på en annan nivå än vi har gjort tidigare. Det här är den bästa matchen vi har gjort i år. Det är inte mycket jag kan gå in och peta i.
Efter dubbla förluster i elitseriespelet har ÖVK redan fått känna på Hylte/Halmstads styrkor den här säsongen. I det tredje mötet skruvade man upp motståndet.
– Jag är nöjd med att vi snodde en poäng i dag. Det var trots allt storfavoriterna och de regerande svenska mästarna vi mötte, säger Tony Westman.
Gå till toppen