Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

De lär sig laga mat med mögliga råvaror

Att konservera och fermentera är i ropet. Under en knapp vecka har eleverna som går kursen Kitchen manager fått en möjlighet att lära sig mer av Jenny Neikell.

Dags att prova lite mögligt korn som är på väg att bli misopasta. I samband med en kurs under Kitchen manager-utbildningen i Båstad sattes fokus på konservering och fermentering. På plats fanns bland andra Calle Örtendal, Marita Johansson, Karin Karlsson, Kalle Nilsson samt kurshållare Jenny Neikell.Bild: Michael Lundblad
Jenny Neikell kallar sig själv för Surtanten. Hon har skrivit böcker samt håller kurser om exempelvis konservering och fermentering. Det kan handla om allt ifrån mjölksyrade grönsaker till att lära sig göra sin egen kimchi.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen