Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Nytt storspel av Melcher när OV tog viktiga poäng

OV Helsingborg tog blytunga poäng mot Aranäs i jakten på finrummet, mycket tack vare nytt storspel av målvakten Leila Melcher.
– Jag räddade mycket, men jag släpper in många som jag ska ha också, säger hon självkritiskt.

Målvakten Leila Melcher har varit tungan på vågen för OV de senaste matcherna.Bild: MATHILDA AHLBERG
Allsvenskan,damer
OV Helsingborg 26 (11)
Aranäs 23 (11)
OV:s damer är fortsatt obesegrade 2019. Under lördagen kom lagets sjätte raka seger när Helsingborgarna besegrade tabellsexan Aranäs med siffrorna 26-23 efter en kamp ända in i det sista.
– Det börjar synas vad vi kan nu, det har inte första halvan av säsongen återspeglat, säger målvakten Leila Melcher som storspelade på nytt:
– Jag räddade mycket, men jag släpper in många som jag ska ha också. Sen har jag ett fantastiskt försvarsspel framför mig också, det är tack vare det jag räddar mycket.
Det återstår fem omgångar av serien och jakten på svensk handbolls finrum (SHE) börjar intensifieras. Nu är det bara tre poäng upp till direktplatsen.
– Jag tror det är viktigt att vi fortsätter med det vi gör. Även om vi är obesegrade så betyder det inte att matcherna som kommer nu ska bli lättare, utan vi måste fortsätta med det här spelet, säger hon och fortsätter:
– Personligen försöker jag inte tänka på det för mycket. Jag försöker bara ta en match i taget i och med att det är så jämnt. Det är skönt att det har vänt.
Gå till toppen