Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
HIF

Förre HIF-målvakten sjukskriven – borta på obestämd tid

Matt Pyzdrowski i HIF:s tröja.Bild: MATHILDA AHLBERG
Inför förra säsongen lämnade Matt Pyzdrowski HIF för Varbergs BoIS. På sin webbplats meddelar nu superettanklubben att den 32-årige målvakten, som även har ett förflutet i Ängelholms FF, inte kommer synas till på planen framöver.
"Varbergs BoIS målvakt och kapten Matt Pyzdrowski har blivit tvungen att sjukskriva sig på obestämd tid", skriver klubben på sin webbplats och fortsätter:
"Matt har mått dåligt under en period och behöver nu tid att jobba på sin egen hälsa. Ibland är fotbollen inte det viktigaste här i livet och Varbergs BoIS stöttar Matts beslut till fullo, samt hoppas att han får den hjälp han behöver för att må bättre".
Om bara en vecka går Varberg in i Svenska cupen mot Hammarby. I samma grupp finns även Eskilsminne och Dalkurd. För närvarande har Varberg bara en tillgänglig målvakt: oprövade Albin Svensson. Klubben skriver att de är nära att göra klart med en ersättare till Pyzdrowski.
Amerikanen gjorde tre säsonger i HIF.
Gå till toppen