Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Wihlstrand målskytt när BoIS tog nya steg

Viktor Wihlstrand.Bild: AVDO BILKANOVIC
TRÄNINGSMATCH
BoIS–FC Nyköbing 1–0 (1–0)
Förra helgen: spelmässigt strul och 3–1-förlust mot Fremad Amager. Den här helgen tog sig Landskrona BoIS an ett annat danskt andraligalag och då gick det betydligt bättre.
– Det är reaktionen som gläder mig mest, säger BoIS-tränaren Billy Magnusson. Vi grottade ner oss, snackade ihop oss och kom ut som ett lag från minut ett nu. En sådan utveckling på en vecka är bra.
Målet gjorde nye BoIS-mittbacken Viktor Wihlstrand just före pausvilan.
– Vi har värvat Viktor för hans karaktär och personlighet. Han och Philip (Andersson) ger oss ett starkt mittbackspel, det görs inte mycket misstag där, säger Billy Magnusson.
Och tillägger:
– Vi är trygga i vårt försvarsspel. Men nu tycker jag att vårt offensiva spel tar steg vecka för vecka. Jag gillar vårt mod, hur vi vågar spela oss fram nerifrån.
Något annat som gör dig glad?
– Det är kul att se Philip (Andersson) och Måns (Ekvall), som fick ta mycket stryk mentalt förra säsongen. De vill vara med på den här omstarten och de driver verkligen på.
En dålig grej med lördagen: BoIS-målvakten Kevin Ahlin tvingades bryta matchen när det återstod 20 minuter efter en tumskada.
– Han ska röntgas nu. Vi hoppas att det bara är en kraftig stukning, säger Billy Magnusson.
Gå till toppen